Mitsubishi Outlander 2019 установка Android магнітоли

Mitsubishi Outlander 2019 установка Android магнітоли

Mitsubishi Outlander 2019 – дуже популярний автомобіль. Він має особливий попит завдяки своїм відмінним ходовим характеристикам, високу якість складання та невибагливість в обслуговуванні. Для багатьох автолюбителів ці характеристики є ключовими під час вибору автомобіля. Незважаючи на всі його переваги, на жаль, є досить багато проблем, які стосуються функціональних можливостей, навіть якщо ваш автомобіль у максимальній комплектації це не гарантує великої кількості функцій та їх комфортного використання. Компанія SMARTY Trend допоможе вам у виборі магнітоли, яка ідеально підійде саме на ваш автомобіль.

Всі магнітоли SMARTY Trend оснащені потужним процесором 1.8 GHz Octa-core (UIS7862), завдяки якому магнітола працює дуже швидко. Таким чином не буде жодних зависань незалежно від того, скільки додатків запущено одночасно. Ви можете встановлювати будь-які програми та навігаційні програми, оскільки на сьогоднішній день Android 13 є найактуальнішою версією для сучасних магнітол, що також дозволяє мати вбудований бездротовий Apple CarPlay та Android Auto.

Камера заднього виду:

Головні пристрої SMARTY Trend оснащені ОС Android таким чином ви можете підключити різні аксесуари не варто забувати, що якщо в комплектації вашого авто є оригінальна камера заднього виду вона буде задіяна. Використовувати цю камеру дуже зручно, особливо під час паркування. При увімкненні задньої передачі камера активується автоматично, зображення відображається на екрані пристрою. Таким чином процес водіння та паркування стає більш комфортним та безпечним!


Екран:

Розмір екрана на цьому пристрої складає SMARTY Trend 10.1 дюйм Full-touch. QLED матриця, роздільна здатність 2K 2000x1200 px. Екран показує дуже яскраву та насичену картинку, відмінні кути огляду та якість зображення. Існують різні налаштування рівня люті магнітоли. Таким чином, навіть у яскравий сонячний день ви будете бачити відмінну якість зображення!


Простота установки, якість пристрою, підтримка штатних функцій автомобіля, величезна кількість нових функціональних можливостей – все це головні пристрої SMARTY Trend! Поліпшіть ваше авто вже сьогодні, щоб скористатися новими можливостями вже зараз!

Опубліковано 2023-11-28 автором: SMARTY Trend Приклади встановлення 0

Написати коментарНаписати відповідь

Назад
Далі

No products

To be determined Shipping
$0 Total

Check out