Установка Android магнітоли в Jeep Cherokee/Liberty KL (2013-2023)

Установка Android магнітоли в Jeep Cherokee/Liberty KL (2013-2023)

Якщо центральна консоль Вашого Jeep Cherokee/Liberty KL має наступний вигляд - значить Ви зможете перетворити свій автомобіль, встановивши магнітолу SMARTY Trend.

Smarty Trend - це Ultra-Premium магнітола, яка давно завоювала ринок автомагнітол США та Європи, що працює на базі операційної системи Android 13, це максимальна версія системи на сьогоднішній день. Вона має 9-дюймовий QLED-дисплей з роздільною здатністю 2K (2000x1200 px) для ідеально чіткого зображення. З таким екраном усі кольори мають насичений та яскравий тон, чорний є справді чорним, а не сірим, як на інших магнітолах дешевшого сегмента. Одна з найважливіших характеристик системи це 2.0 ГГц восьми ядерний процесор UIS7862, що має 8 Гб оперативної пам'яті LPDDR4 і вбудованим сховищем об'ємом 256 Гб, якого достатньо для використання мультимедіа в автомобілі. Всі улюблені бібліотеки музики тепер можна перенести на Android пристрій і незалежно від підключення до інтернету мати до них безперебійний доступ, так само це буде корисно у тривалих подорожах з дітьми, на пристрій можна записати цілий серіал улюблених мультфільмів і довга дорога буде набагато приємнішою.

Car play/Android Auto: Ця функція дозволяє вам без будь-яких адаптерів виконати підключення вашого iPhone та Android телефону до головного пристрою. Буде виконано дублювання інформації вашого телефону, можливість керування та використання програм з вашого мобільного на магнітолі. Це дуже зручна функція, особливо якщо йдеться про власників пристроїв на базі операційної системи IOS.
Всі головні пристрої SMARTY Trend оснащені високочутливими цифровими FM-приймачами, завдяки чому Ви отримуєте стабільний прийом радіо навіть далеко від міста! Дані приймачі використовують у штатних аудіо-системах автомобілів лише преміум класу.

Якість: Відмінна якість пластику та якісне фарбування всіх деталей пристрою – також є відмінною рисою магнітол SMARTY Trend. Ще однією перевагою цього бренду є сумісність магнітол із штатним дизайном. Стилістика виконання магнітол SMARTY Trend подібна до стилістики заводських пристроїв: форма, дизайн, основне підсвічування кнопок і роз'єми підключення відповідають заводським (pin-to-pin) - такі ж. Є пристрої із зручними механічними кнопками та регулюванням гучності, а кому більш пріоритетний розмір екрану, тих не залишать байдужими сенсорні магнітоли.

Компанія SMARTY Trend надасть вам індивідуальний підбір головного пристрою з урахуванням усіх особливостей вашого автомобіля. Підключення великої кількості різних аксесуарів, можливість використання різних флеш носіїв, включаючи жорсткі диски. Важливим моментом є візуальна зміна центральної консолі, якість матеріалів і підтримка штатних функцій — все це сучасні головні пристрої SMARTY Trend.

Опубліковано 2024-02-16 автором: SMARTY Trend Приклади встановлення 0

Написати коментарНаписати відповідь

Назад
Далі

No products

To be determined Shipping
$0 Total

Check out