Toyota Yaris 2008 установка Android магнітоли

Toyota Yaris 2008 установка Android магнітоли

Пропонуємо вам приклад встановленої магнітоли на автомобіль Toyota Yaris 2008
На цій фото до встановлення ви можете бачити, наскільки просто і невиразно виглядала сентральна частина консолі


Безпека під час руху: Завдяки вбудованому Bluetooth модулю SMARTY Trend, у кожному з яких стандартно передбачена можливість спілкування по гучномовному зв'язку Handsfree через Bluetooth, водій може спілкуватися телефоном не відволікаючись від керування автомобілем і не прибираючи рук з керма, що робить керування автотранспортним. засобом безпечним та зручним.

Копіювання телефонної книги на головний пристрій дозволить побачити ім'я контакту під час вхідного або вихідного дзвінка. Підтримка A2DP протоколу дає можливість прослуховування музики прямо з телефону або планшета, просто підключіть пристрій через Bluetooth

Перше, що слід зазначити, це візуальне перетворення салону автомобіля. Додавання величезної кількості нових, раніше недоступних функцій цього автомобіля, і не забути підтримку штатних функцій. Простота підключення автомагнітол SMARTY Trend, відмінна якість і використовувані матеріали роблять SMARTY Trend найкращими на ринку! Ми допоможемо вам покращити ваш автомобіль вже сьогодні!

Опубліковано 2023-12-15 автором: SMARTY Trend Приклади встановлення 0

Написати коментарНаписати відповідь

Назад
Далі

No products

To be determined Shipping
$0 Total

Check out