Audi Q3 2014 установка Android магнітоли

Audi Q3 2014 установка Android магнітоли

Якщо ви вирішили купити нову магнітолу у свій автомобіль, вам напевно знайомий такий бренд, як SMARTY Trend. То чому ж ці магнітоли такі популярні: за що їх хвалять покупці та радять консультанти? Сьогодні ми спробуємо розібратися у цьому питанні.

Так виглядав маленький оригінальний екран до встановлення нашої магнітоли:

SMARTY Trend – визнаний лідер з виробництва штатних магнітол та обладнання до них. Нові розробки та їхня унікальна реалізація у вашому автомобілі – це профіль компанії. SMARTY Trend – європейська компанія та підхід до роботи у неї відповідний. Компанія була заснована в 2010 році, і має 14-річний досвід роботи та тисячі задоволених покупців. Виробник має гарну репутацію, яку дуже цінує. SMARTY Trend – потужний виробник, продукцією якого користуються в усьому світі. В арсеналі компанії два дослідні центри, команда висококваліфікованих інженерів та контролерів якості – завдяки цьому продукція має високу якість

Стандартні функції:
Пристрій підтримує стандартні функції автомобіля. Звук відтворюється через стандартний AUX, наявність цієї функції є обов'язковою. Таким чином, у вас буде дві системи, які працюють паралельно, що здійснюється за допомогою стандартного джойстика. Стандартні функції зберігаються в повному обсязі незалежно від комплектації автомобіля, при цьому у вас буде потужна система Android.

Car play/Android Auto: Ця функція дозволяє вам без будь-яких адаптерів виконати підключення вашого iPhone та Android телефону до головного пристрою. Буде виконано дублювання інформації вашого телефону, можливість керування та використання програм з вашого мобільного на магнітолі. Це дуже зручна функція, особливо якщо йдеться про власників пристроїв на базі операційної системи IOS.
Всі головні пристрої SMARTY Trend оснащені високочутливими цифровими FM-приймачами, завдяки чому Ви отримуєте стабільний прийом радіо навіть далеко від міста! Дані приймачі використовують у штатних аудіо-системах автомобілів лише преміум класу.

Перше, що слід зазначити, це візуальне перетворення салону автомобіля. Додавання величезної кількості нових, раніше недоступних функцій цього автомобіля, і не забути підтримку штатних функцій. Простота підключення автомагнітол SMARTY Trend, відмінна якість і використовувані матеріали роблять SMARTY Trend найкращими на ринку! Ми допоможемо вам покращити ваш автомобіль вже сьогодні!

Опубліковано 2023-10-26 автором: SMARTY Trend Приклади встановлення 0

Написати коментарНаписати відповідь

Назад
Далі

No products

To be determined Shipping
$0 Total

Check out