Volkswagen Caravelle 2007 установка Android магнітоли

Volkswagen Caravelle 2007 установка Android магнітоли

Сьогодні ми розповімо про заміну штатного радіо на новий технологічний пристрій від компанії СМАРТІ Тренд на автомобіль Volkswagen Caravelle 2007

Ось фото “ДО”:

Для сучасних пристроїв однією із ключових особливостей є мультимедійні можливості. Головні пристрої SMARTY Trend підтримують будь-які формати флеш-носіїв до 1 ТБ. Також у вас є можливість використовувати Google Play Market для встановлення не тільки різноманітних плеєрів, але й спеціалізованих програм для вашого автомобіля. Завдяки стандартним плеєрам ви зможете відтворювати будь-які формати аудіо та відео файлів за допомогою флешки, при цьому повністю незалежними від Інтернету.


Безпека під час руху: Завдяки вбудованому Bluetooth модулю SMARTY Trend, у кожному з яких стандартно передбачена можливість спілкування по гучномовному зв'язку Handsfree через Bluetooth, водій може спілкуватися телефоном не відволікаючись від керування автомобілем і не прибираючи рук з керма, що робить керування автотранспортним. засобом безпечним та зручним.


Відмінна якість, простота підключення, передові технічні характеристики, величезний функціонал - все це SMARTY Trend! Оновіть свій автомобіль сьогодні, щоб завтра насолодитись усіма перевагами SMARTY Trend!

Опубліковано 2023-10-27 автором: SMARTY Trend Приклади встановлення 0

Написати коментарНаписати відповідь

Назад
Далі

No products

To be determined Shipping
$0 Total

Check out