Kia Rio 2014 установка Android магнітоли

Kia Rio 2014 установка Android магнітоли

Це стаття про встановлену автомагнітолю на автомобіль Kia Rio 2014

До встановлення андроїд-девайсу салон виглядав дуже просто і не технологічно.

Штатні функції: Важливо, що після встановлення головного пристрою SMARTY Trend зберігається функціональність кнопок на кермі, можливість керування бортовим комп'ютером, функціями комфорту, паркувальною системою та іншими штатними функціями.
Автомагнітоли SMARTY Trend оснащені вбудованим GPS Glonass навігаційним модулем, завдяки чому підвищується надійність прийому сигналу та точність визначення місцезнаходження. Магнітола відмінно працює з такими навігаційними програмами як карти Google, iGoPrimo, CityGuide, TomTom, CoPilot, Sygic, Waze. Підтримується відображення 3D-карт із тривимірною графікою, робота інтелектуальної системи голосових підказок та об'єктів POI (точки інтересу), сервісу для визначення пробок, а також можливість прослуховування музики під час роботи GPS навігації.

Для сучасних пристроїв однією із ключових особливостей є мультимедійні можливості. Головні пристрої SMARTY Trend підтримують будь-які формати флеш-носіїв до 1 ТБ. Також у вас є можливість використовувати Google Play Market для встановлення не тільки різноманітних плеєрів, але й спеціалізованих програм для вашого автомобіля. Завдяки стандартним плеєрам ви зможете відтворювати будь-які формати аудіо та відео файлів за допомогою флешки, при цьому повністю незалежними від Інтернету.


Відмінна якість, простота підключення, передові технічні характеристики, величезний функціонал - все це SMARTY Trend! Оновіть свій автомобіль сьогодні, щоб завтра насолодитись усіма перевагами SMARTY Trend!

Опубліковано 2023-10-20 автором: SMARTY Trend Приклади встановлення 0

Написати коментарНаписати відповідь

Назад
Далі

No products

To be determined Shipping
$0 Total

Check out