Ford F250 2010 установка Android магнітоли

Ford F250 2010 установка Android магнітоли

Представляємо вам приклад встановленої магнітоли на автомобіль Ford F250 2010


Завдяки вбудованому Bluetooth, спілкування по телефону (Handsfree) стане безпечним та комфортним. CarРlay/Android Auto дозволяє без будь-яких адаптерів виконати підключення вашого iPhone або Android телефону до головного пристрою. Найрізноманітніші Android додатки з PlayMarket тепер у вашому авто: навігація, YouTube, video/audio програвачі та багато іншого. Інтернет: Wi-Fi, 4G.
Відмінна якість комплектуючих модулів, шикарний екран, потужний процесор. Підключення pin-to-pin
Після встановлення магнітоли зберігається функціональність кнопок на кермі, можливість керування бортовим комп'ютером, функціями комфорту та іншими штатними налаштуваннями. Можливе підключення як штатних камер заднього чи переднього огляду, так і сторонніх виробників.

Перше, що слід зазначити, це візуальне перетворення салону автомобіля. Додавання величезної кількості нових, раніше недоступних функцій цього автомобіля, і не забути підтримку штатних функцій. Простота підключення автомагнітол SMARTY Trend, відмінна якість і використовувані матеріали роблять SMARTY Trend найкращими на ринку! Ми допоможемо вам покращити ваш автомобіль вже сьогодні!

Опубліковано 2023-09-26 Приклади встановлення 0

Написати коментарНаписати відповідь

Назад
Далі

No products

To be determined Shipping
$0 Total

Check out