Opel Astra J 2011 установка Android магнітоли

Opel Astra J 2011 установка Android магнітоли

Пропонуємо вам приклад встановленої магнітоли на автомобіль Opel Astra J 2011
На цій фото до встановлення ви можете бачити, наскільки просто і невиразно виглядала сентральна частина консолі

Завдяки вбудованому Bluetooth, спілкування по телефону (Handsfree) стане безпечним та комфортним. CarРlay/Android Auto дозволяє без будь-яких адаптерів виконати підключення вашого iPhone або Android телефону до головного пристрою. Найрізноманітніші Android додатки з PlayMarket тепер у вашому авто: навігація, YouTube, video/audio програвачі та багато іншого. Інтернет: Wi-Fi, 4G.
Відмінна якість комплектуючих модулів, шикарний екран, потужний процесор. Підключення pin-to-pin
Після встановлення магнітоли зберігається функціональність кнопок на кермі, можливість керування бортовим комп'ютером, функціями комфорту та іншими штатними налаштуваннями. Можливе підключення як штатних камер заднього чи переднього огляду, так і сторонніх виробників.

Перше, що слід зазначити, це візуальне перетворення салону автомобіля. Додавання величезної кількості нових, раніше недоступних функцій цього автомобіля, і не забути підтримку штатних функцій. Простота підключення автомагнітол SMARTY Trend, відмінна якість і використовувані матеріали роблять SMARTY Trend найкращими на ринку! Ми допоможемо вам покращити ваш автомобіль вже сьогодні!

Опубліковано 2023-09-26 Приклади встановлення 0

Написати коментарНаписати відповідь

Назад
Далі

No products

To be determined Shipping
$0 Total

Check out