Suzuki Vitara 2015 - приклад установки головного пристрою

Suzuki Vitara 2015 - приклад установки головного пристрою

Suzuki Vitara — серія позашляховиків, що випускаються компанією Suzuki в п’яти поколіннях з 1988 року. Друге, третє та п’яте покоління (моделі 2022 року) відомі як Suzuki Grand Vitara, тоді як четверте покоління уникає префікса «Grand». В Японії та ряді інших ринків усі покоління використовували назву Suzuki Escudo.
Четверте покоління, випущене в 2015 році, повернулося до оригінальної назви «Vitara» на більшості ринків, але змінилося від позашляхового позашляховика до більш орієнтованого на дорогу стилю кросовера. Він поділяє платформу та багато компонентів з трохи більшим SX4 S-Cross


Компанія Smarty Trend знайшла спосіб покращити функціональність цього автомобіля.
Завдяки ОС Android можна встановити будь-яку навігаційну систему, доступну сьогодні. Місцезнаходження визначається за допомогою супутникового зв'язку, який не залежить від покриття Інтернету, маршрут оптимально підлаштовується під ваше місце розташування. Не покладайтеся на стандартні навігаційні системи, завдяки потужному радіо ви можете в будь-який момент спробувати іншу навігаційну програму, яка вам підходить!


Для сучасних пристроїв однією з ключових особливостей є мультимедійні можливості. Головні пристрої SMARTY Trend підтримують будь-які формати флеш-носіїв до 1 ТБ. Також у вас є можливість за допомогою Google Play Market встановлювати не тільки різні плеєри, але і спеціалізовані програми для вашого автомобіля. Завдяки стандартним плеєрам ви можете відтворювати будь-які формати аудіо та відеофайлів за допомогою флешки, при цьому повністю не залежачи від Інтернету.
Відмінна якість, просте підключення, передові технічні характеристики, величезний функціонал - все це пристрої SMARTY Trend! Оновіть свій автомобіль сьогодні, щоб завтра користуватися всіма перевагами SMARTY Trend!

Опубліковано 2023-09-15 автором: Admin Приклади встановлення 0

Написати коментарНаписати відповідь

Назад
Далі

No products

To be determined Shipping
$0 Total

Check out