Peugeot 508 2015 - приклад установки головного пристрою

Peugeot 508 2015 - приклад установки головного пристрою

Peugeot 508 - середньорозмірний автомобіль французької компанії Peugeot, що входить до концерну PSA Peugeot Citroën. Був офіційно представлений у 2010 році на Женевському автосалоні, і того ж року на Паризькому автосалоні, продаж розпочався на початку 2011 року.

Навіть якщо ваш автомобіль топової комплектації, це не гарантує вам широкий спектр зручних функцій! Компанія Car Computers допоможе вам не лише у виборі пристрою, а й гарантує підтримку всіх штатних функцій вашого автомобіля!

Програми:
Завдяки сучасним технічним характеристикам і потужній операційній системі Android ви можете встановити будь-яку програму, доступну в Google Play Market. Це можуть бути не тільки різні плеєри чи месенджери, до яких ми всі так звикли, а й спеціалізовані програми для вашого автомобіля. Таким чином, ви можете значно розширити стандартний функціонал автомобіля завдяки головному пристрою SMARTY Trend!

Пристрої SMARTY Trend - це не тільки відмінна німецька якість, але і простота встановлення, підтримка штатних функцій вашого автомобіля! Безліч нових функцій, можливість використання великої кількості додаткових аксесуарів, які можуть додати нові функції вашому автомобілю.

Співвідношення ціни та якості не залишить вас байдужим! Smarty Trend допоможе вам використати технології завтрашнього дня вже сьогодні!

Опубліковано 2023-01-24 Приклади встановлення 0

Написати коментарНаписати відповідь

Назад
Далі

No products

To be determined Shipping
$0 Total

Check out