Peugeot 508 2015 - приклад установки головного пристрою

Peugeot 508 2015 - приклад установки головного пристрою

Ford Focus – компактний автомобіль американської компанії Ford. У Європі стабільно входить до десятки автомобілів, що найбільше продаються, в Росії з 1999 по 2011 рік продано 500 000 примірників.
Smarty Trend знайшов спосіб покращити функціональність цього автомобіля.
Завдяки ОС Android можна встановити будь-яку доступну сьогодні навігаційну систему. Розташування визначається за допомогою супутникового зв'язку, який не залежить від покриття інтернету, маршрут оптимально підлаштовується під ваше місцезнаходження. Не варто покладатися на стандартні навігаційні системи, завдяки потужному радіо ви можете в будь-який момент спробувати використовувати іншу навігаційну програму!

Штатні магнітоли SMARTY Trend – це не тільки відмінна німецька якість, але й простота установки, підтримка штатних функцій вашого автомобіля! Величезна кількість нових функцій, можливість використання великої кількості додаткових аксесуарів, які можуть додати нові функції для вашого автомобіля. Співвідношення ціни та якості, не залишить вас байдужим! Компанія SMARTY Trend допоможе вам використати технології завтрашнього дня вже сьогодні!

Опубліковано 2023-01-27 автором: Admin Приклади встановлення 0

Написати коментарНаписати відповідь

Назад
Далі

No products

To be determined Shipping
$0 Total

Check out