Skoda Octavia 2009 - приклад установки головного пристрою

Skoda Octavia 2009 - приклад установки головного пристрою

Škoda Octavia — невеликий сімейний автомобіль, який випускається чеським автовиробником Škoda Auto з кінця 1996 року. Автомобіль має передній двигун, пропонується як передній, так і повний привід. За два десятиліття присутності на ринку було продано близько п'яти мільйонів одиниць. Octavia є найпопулярнішою моделлю Škoda; близько 40% усіх нових автомобілів Škoda - це Octavia.

Навіть якщо ваш автомобіль в максимальній комплектації, це не гарантує вам широкий набір зручних функцій! SMARTY Trend допоможе вам не тільки у виборі пристрою, але й гарантує підтримку всіх стандартних функцій вашого автомобіля!

Штатна магнітола SMARTY Trend - це не тільки відмінна німецька якість, але і простота установки, і підтримка штатних функцій вашого автомобіля! Величезна кількість нових функцій, можливість використання великої кількості додаткових аксесуарів, які можуть додати нових функцій вашому автомобілю. Співвідношення ціна-якість, не залишить байдужим! SMARTY Trend допоможе вам використовувати технології завтрашнього дня вже сьогодні!

Опубліковано 2023-01-20 автором: Admin Приклади встановлення 0

Написати коментарНаписати відповідь

Назад
Далі

No products

To be determined Shipping
$0 Total

Check out