Mercedes-Benz e-Class 2010 (W212) - приклад установки головного пристрою

Mercedes-Benz e-Class 2010 (W212) - приклад установки головного пристрою

Mercedes-Benz W212 – четверте покоління легкових автомобілів E-класу німецької торгової марки Mercedes-Benz, представлене у 2009 році на Детройтському автосалоні. Зовнішній вигляд моделі відпрацьовувався на концепт-карі Mercedes-Benz ConceptFASCINATION, представленому на Паризькому моторшоу у 2008 році.

З технічної точки зору автомобіль включав безліч нових технологій безпеки, включаючи системи виявлення втоми водія, попередження про сходження зі смуги руху, а також розпізнавання дорожніх знаків. З функцій, що підвищують керування та комфорт при їзді, до нового E-класу увійшли адаптивна підвіска Direct Control, активні сидіння та рухомі жалюзі радіаторні грати, що покращують аеродинамічну ефективність автомобіля. У стандартну комплектацію також увійшли електронний контроль стійкості (ESP), антиблокувальна система (ABS), подушки безпеки та автоматичний клімат-контроль.

Є велика кількість різних комплектацій, але на жаль, незалежно від комплектації залишається досить багато питань, пов'язаних із системою мультимедіа та навігаційною системою. У цьому автомобілі велика кількість штатних функцій, які потрібно зберегти після заміни головного пристрою. Компанія Автомобільні Комп'ютери з радістю допоможе вам не лише зберегти всі штатні функції, а й удосконалити ваш автомобіль за прийнятну вартість!

Android програми:

Завдяки потужному процесору, ви можете встановити абсолютно будь-які програми з Google Play Market або ви можете завантажувати інсталяційні файли з інтернету, встановлення виконувати через спеціальні штатні програми. Це можуть бути не лише спеціалізовані програми, але й ті, якими ви користуєтеся щодня, наприклад, Instagram, YouTube, Google Chome. Установка виконується на внутрішню пам'ять, для зберігання медіа файлів ми рекомендуємо використовувати флеш носії.

Завдяки новому екрану 10.25 дюйма, зовнішній вигляд центральної консолі став виглядати сучасніше. Відмінні кути огляду та якість використовуваних матеріалів, які не поступаються штатним. Підтримка всіх штатних функцій вашого автомобіля, можливість підключення додаткових аксесуарів, безліч корисних програм все це головні пристрої SMARTY Trend!

Опубліковано 2022-09-16 автором: Admin Приклади встановлення 0

Написати коментарНаписати відповідь

Назад
Далі

No products

To be determined Shipping
$0 Total

Check out