Mercedes-Benz M-Class 2013 (W166) - Приклад установки головного пристрою

Mercedes-Benz M-Class 2013 (W166) - Приклад установки головного пристрою

Mercedes-Benz W166 – середньорозмірний кросовер німецької торгової марки Mercedes-Benz, третє покоління M-класу. Прийшов на зміну автомобілю Mercedes-Benz W164 у 2011 році, хоча розробка почалася ще у 2006 році.


Завдяки ОС Android ви можете встановити будь-яку навігаційну систему, яка доступна на сьогоднішній день. Визначення розташування здійснюється за допомогою супутникового зв'язку, який ніяк не залежить від інтернет покриття, маршрут складається оптимально з урахуванням вашого розташування. Не варто покладатися на штатні навігаційні системи завдяки потужній магнітолі Ви в будь-який момент можете спробувати використовувати іншу навігаційну програму, яка підійде саме Вам!


Штатні функції:
Магнітола Нові можливості для вашого авто! виконують підтримку всіх штатних функцій вашого автомобіля. Звук відтворюється через штатний AUX (RCA/MMI), наявність цієї функції є обов'язковою. Таким чином, у вас буде працювати дві системи паралельно, перехід виконується за допомогою штатного джойстика. Штатні функції зберігаються в повному обсязі незалежно від комплектації вашого автомобіля, водночас у вас з'явиться потужна Android система.


Мультимедіа:
Для сучасних пристроїв одна з ключових функцій – це мультимедійні можливості. Головні пристрої SMARTY Trend підтримують будь-який формат флеш-носіїв ємністю до 1 ТБ. Також у Вас є можливість використання Google Play Market для встановлення не тільки різних плеєрів, а й спеціалізованих програм для Вашого автомобіля. Завдяки штатним програвачам ви можете відтворювати будь-який формат аудіо та відео файлу за допомогою флеш-накопичувача, таким чином бути повністю незалежним від інтернету.


Відмінна якість, підключення за принципом «роз'єм у роз'єм», передові технічні характеристики, безліч функціональних можливостей, все це пристрої SMARTY Trend! Поліпшіть ваше авто сьогодні, щоб відчути усі переваги SMARTY Trend вже завтра!

Опубліковано 2022-09-05 автором: Admin Приклади встановлення 0

Написати коментарНаписати відповідь

Назад
Далі

No products

To be determined Shipping
$0 Total

Check out