Honda Elysion 2011 - Приклад установки головного пристрою

Honda Elysion 2011 - Приклад установки головного пристрою

Honda Elysion (яп. Honda Elicision) - мінівен японського концерну Honda, вперше продемонстрований у вигляді концепту Honda ASM на автошоу в Токіо в жовтні 2003 року і запущений у продаж на японському ринку 14 травня 2004 року. З 2007 року випускається із зміненим зовнішнім виглядом (рестайлінг).
Як другий, так і третій ряди розташовані на загальних санках, тому є можливість не тільки регулювати їхнє положення для розташування пасажирів, але і зрушувати крісла до упору вперед і складати їх, дозволяючи розмістити великогабаритний вантаж. Другий ряд сидінь буває у трьох місцевому та двох місцевому виконанні. Honda Elysion має чотири бічні двері, і ті, що призначені для доступу на другий і третій ряди крісел, оснащені електроприводами, керувати якими можливо і з місця водія.

Smarty Trend знайшов спосіб покращити функціональність цього автомобіля.
Завдяки ОС Android можна встановити будь-яку доступну сьогодні навігаційну систему. Розташування визначається за допомогою супутникового зв'язку, який не залежить від покриття інтернету, маршрут оптимально підлаштовується під ваше місцезнаходження. Не варто покладатися на стандартні навігаційні системи, завдяки потужному радіо ви можете в будь-який момент спробувати використовувати іншу навігаційну програму!


Для сучасних пристроїв однією із ключових особливостей є мультимедійні можливості. Головні пристрої SMARTY Trend підтримують будь-які формати флеш-носіїв до 1 ТБ. Також у вас є можливість використовувати Google Play Market для встановлення не тільки різноманітних плеєрів, але й спеціалізованих програм для вашого автомобіля. Завдяки стандартним програвачам ви можете відтворювати будь-які формати аудіо- та відеофайлів за допомогою флешки, при цьому повністю незалежні від інтернету.
Відмінна якість, просте підключення, передові технічні характеристики, величезний функціонал – все це пристрої SMARTY Trend! Оновіть свій автомобіль сьогодні, щоб вже завтра користуватися всіма перевагами SMARTY Trend!

Опубліковано 2023-02-28 автором: Admin Приклади встановлення 0

Написати коментарНаписати відповідь

Назад
Далі

No products

To be determined Shipping
$0 Total

Check out