Porsche Cayenne 2014 - Приклад установки головного пристрою

Porsche Cayenne 2014 - Приклад установки головного пристрою

Porsche Cayenne — п'ятимісний середньорозмірний спортивний кросовер виробництва німецької автомобільної компанії Porsche. Автомобіль створений при активній частині концерну Volkswagen. Вперше була представлена ​​аудиторія в грудні 2002 року. Виробництво і реалізація першого покоління (Тип 9559PA) почалося в 2003 році, в Північній Америці. Назва моделі, Cayenne, утворено по імені столиці Французької Гвіани. Существенное дополнение функціональних можливостей, це відмінний початок для вдосконалення вашого улюбленого автомобіля! Компанія Автомобільні Комп'ютери з радістю допоможе вам не тільки у виборі магнітоли, але і з установкою у вашому місті! Давайте ознакомимся з функціональними можливостями, які стали доступними!

Вільні руки:
Безпека вчасно вождение завжди було пріоритетною задачею, для власників авто. У той же час часто виникають ситуації, які необхідно відповісти на телефонний дзвінок, під час ворожіння. Останавлювати свій автомобіль і в той же час опоздати ситуацію не найкращу. Ця функція давно знайома автолюбителям магнітоли компанії SMARTY Trend її також підтримують. Існують і входять дзвінки, відповідь повідомлення за допомогою Вашого голосу.

Штатні заводські функції:
Многих автовладельцев цікавить питання касової синхронізації та підтримки штатних функцій автомобіля. Це питання також стосується підтримки кнопок на правилі. Устройства компанії SMARTY Trend забезпечують підтримку всіх штатних функцій і стабільну роботу кнопок на рулі.

відео:
Магнітоли SMARTY Trend працюють з будь-яким типом флеш-носіїв до 1 ТБ. Підтримка всіх відомих форматів відео. Таким чином у Вас є можливість створити величезну картотеку ваших улюблених медіа. Не варто забувати про можливість перегляду онлайн, що є істотною перевагою.

На сьогоднішній день в даний момент Porsche Cayenne відзначив не тільки візуальне поліпшення салону автомобіля, але й істотне оновлення функціональних можливостей, які тепер доступні в будь-який зручний час. Перераховані переваги — це лише мала частина того, що стало доступним. Індивідуальний підхід до кожного клієнта, європейський бренд, якість сервісу робить магнітоли від компанії SMARTY Trend лідером ринку Європи.

Опубліковано 2022-10-07 автором: Admin Приклади встановлення 0

Написати коментарНаписати відповідь

Назад
Далі

No products

To be determined Shipping
$0 Total

Check out