Audi Q7 2010 - Приклад установки головного пристрою

Audi Q7 2010 - Приклад установки головного пристрою

Audi Q7 - повнорозмірний кросовер, що випускається компанією Audi. Q7 оснащується постійним повним приводом (quattro) з розподілом моменту, що крутить, між передньою і задньою віссю. Через відсутність понижувальної передачі, «паркетної» концепції двигунів і трансмісії, кузова, що самонесе, з незалежною підвіскою коліс, Q7 непогано підходить для жорстких умов бездоріжжя. Незважаючи на всі видимі переваги, існує досить багато недоліків, які пов'язані з функціональними можливостями даного автомобіля, звичайно, офіційний дилер завжди готовий допомогти, але вартість змусить, замислиться багатьох. Компанія Автомобільні Комп'ютери допоможе Вам у виборі пристрою, який ідеально підійде саме на Ваш автомобіль!

Мультимедіа:

Для сучасних пристроїв одна з ключових функцій – це мультимедійні можливості. Головні пристрої SMARTY Trend підтримують будь-який формат флеш-носіїв ємністю до 1 ТБ. Також у Вас є можливість використання Google Play Market для встановлення не тільки різних плеєрів, а й спеціалізованих програм для Вашого автомобіля. Завдяки штатним програвачам ви можете відтворювати будь-який формат аудіо та відео файлу за допомогою флеш-накопичувача, таким чином бути повністю незалежним від інтернету.

Процес встановлення:

Для багатьох автовласників питання встановлення є пріоритетним. Раді вам повідомити, що всі головні пристрої SMARTY Trend є штатними, тобто вони були спеціально розроблені для даної марки та моделі автомобіля з урахуванням усіх технічних особливостей вашого авто. Якість використовуваних матеріалів не поступається штатному. Необхідна наявність штатної функції AMI та наявність фізичного роз'єму. Підключення виконується за принципом роз'єм у роз'єм, немає необхідності виконувати додаткову роботу або вносити зміни до штатної проводки!

Продуктивність:

Одним із найважливіших параметрів при виборі головного пристрою на автомобіль є продуктивність. Оскільки від цього параметра залежить швидкість роботи та продуктивність ОС загалом. Всі головні пристрої SMARTY Trend оснащені потужним 8 ядерним процесором 1.8 MTK. Завдяки йому Вам не варто турбуватися про швидкість роботи магнітоли, навіть коли у вас буде запущено більше 9 програм або програм Це абсолютно ніяк не вплине на швидкість роботи пристрою, що гарантує Вам комфортне використання та надійність магнітоли!

Штатні магнітоли SMARTY Trend – це не тільки відмінна німецька якість, але й простота установки, підтримка штатних функцій вашого автомобіля! Величезна кількість нових функцій, можливість використання великої кількості додаткових аксесуарів, які можуть додати нові функції для вашого автомобіля. Співвідношення ціни та якості, не залишить вас байдужим! Компанія SMARTY Trend допоможе вам використати технології завтрашнього дня вже сьогодні!

Опубліковано 2022-08-19 автором: Admin Приклади встановлення 0

Написати коментарНаписати відповідь

Назад
Далі

No products

To be determined Shipping
$0 Total

Check out