Mercedes-Benz S-Class 2008 - приклад установки головного пристрою

Mercedes-Benz S-Class 2008 - приклад установки головного пристрою

Mercedes-Benz W221 - п'яте покоління флагманської серії представницьких автомобілів S-класу німецької марки Mercedes-Benz, що випускалися з 2005 до 2013 року.

Атмосферу інтер'єру формують оздоблення їх цінних порід дерева та хрому, алюмінієві контури елементів управління та ретельно підібрані кольори. Поліровані, чорні поверхні дисплеїв утворюють привабливий контраст із металевими, сріблястими перемикачами.

Передні сидіння з поперековою опорою, що електрично регулюються, є стандартним обладнанням всіх моделей серії. На замовлення можуть бути встановлені особливі розкішні сидіння з опаленням та вентиляцією, мультиконтурні (передні та задні) та динамічні мультиконтурні сидіння (спереду) з масажем, чиї подушки та спинки адаптуються до відповідної дорожньої ситуації для того, щоб забезпечити найкращу бічну підтримку.

Інтенсивність та швидкість функції масажу динамічних мультиконтурних сидінь можна регулювати в чотири етапи за допомогою системи Command

Навіть якщо ваш автомобіль у максимальній комплектації, це не гарантує вам широкий спектр зручних функцій! Компанія SMARTY Trend допоможе вам не лише у виборі пристрою, а й гарантує вам підтримку всіх штатних функцій вашого автомобіля!

Штатні магнітоли SMARTY Trend – це не тільки відмінна німецька якість, але й простота установки, підтримка штатних функцій вашого автомобіля! Величезна кількість нових функцій, можливість використання великої кількості додаткових аксесуарів, які можуть додати нові функції для вашого автомобіля. Співвідношення ціни та якості, не залишить вас байдужим!

Компанія SMARTY Trend допоможе вам використати технології завтрашнього дня вже сьогодні!

Опубліковано 2022-08-05 Приклади встановлення 0

Написати коментарНаписати відповідь

Назад
Далі

No products

To be determined Shipping
$0 Total

Check out